Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Aday Büyükçoban; “Değişim Başlıyor, Seydikemer Kazanıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla'nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye'ye tanıttı.

İyi Parti Adayı Metin Ergun “Muğla’nın Su Problemini Çözeceğim”

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Ergun, “Evime, ata yurduma, ana ocağıma emek verme fırsatı nasip olduğundan hakça, insanca parolasıyla yola çıkıyorum. Çünkü hakça yönetelim, insanca yaşayalım istiyorum” dedi.

Başkan Adayı Kökten, Denizcilerin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, kordon boyunda bulunan teknecilerin sorunlarını dinledi. Başkan Adayı Kökten, körfez temizliğinin Fethiye’nin geleceği ve turizm sektörü için büyük önem taşıdığını belirtti.

Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Adayı Yiğit Oldu

Zafer Partisi Muğla İl Teşkilatının kurucu il başkanı ve geçtiğimiz dönem milletvekili 1. sıra adayı Ünal Yiğit’in, Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

Kökten Sanayi Projesine Açıklık Getirdi

Seçim çalışmaları kapsamında taksicilerin sorularını yanıtlayan ve sanayi projesine açıklık getiren Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, istimlak yapılacağı yönünde yanlış bir algının da yapıldığını belirtti.

Kökten’den Hizmet Binası Ve Katlı Otopark Projesi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bir taraftan mahalle ziyaretleri ile sorunları tespit ederken; diğer yandan ekibi ile birlikte Fethiye’ye yeni kazandırılacak projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Kökten, Taksi Duraklarını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de hizmet sunan taksi duraklarını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “İçinde bulunduğumuz süreçte Fethiye’miz için canla başla çalışacağız. Trafik ve otopark sorununu, hep birlikte kökten çözeceğiz” dedi.

Karaca, 'Cumhuriyet tarihinde Fethiye’de yapılabilecek en büyük yatırımları yaptık'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ayaydın’a ‘ithal aday’ göndermesi

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Cumhur İttifakı Adayı Kökten, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor ve tek tek not alıyoruz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kökten maratona kaldığı yerden devam ediyor

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Sıkmadık El Çalınmadık Kapı Bırakmadılar

Cumhur İttifakı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri broşür dağıtımı yaptılar.

“Belediyeyi Bir Partinin Arka Bahçesi Haline Getirdiler”

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçimi kazandığı takdirde ilk işinin belediyeyi toparlamak olduğunu ifade etti. Saatcı, “Maalesef bizden sonra belediyeyi bir partinin arka bahçesi haline getirdiler” dedi.

Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, “Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var” dedi.

Saatcı “Basın Yerelde Ve Genelde İktidarı Ayakta Tutan Ana Unsurdur”

Fethiye’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, basının yerelde ve genelde iktidarı ayakta tutan ana unsur olduğunu belirtti.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten "Muhtarlar Masası Kuracağım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Saatcı Yaptırdığı Anketlerin Sonuçlarını Açıkladı

Fethiye’de 1999-2019 yılları arasında dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı’nın, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi'ne yaptırdığı Şubat ayı başında gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Saatcı, “Fethiye’nin Temel Sorunu Otopark”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye’de hizmet sunan taksi duraklarını ziyaret ettiler. Başkan Adayı Saatcı, “Fethiye’nin temel sorunu otopark” şeklinde ifadeler kullandı.

Kökten Esenköyspor Başkanı Balcı' Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Spor Kulübü'nün Başkanı Ramazan Balcı'yı ziyaret etti.

Toplam 1608 haber.