Sağlık

Sağlık Haberleri

O da koronavirüse Yakalandı

AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Taha Ülkü’nün, anne babasının korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendisinin de yaptırdığı test sonucu pozitif çıktı. Ülkü, kendileriyle yakın zamanda temasta bulunanların izole olmalarını istedi.

Şehit babası da Covid'e yakalandı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Yasin Ağır'ın babası, emekli imam hatip Ramazan Ağır'ın da Covid 19 testi pozitif çıktı.

Başkanlardan Esnaf Maske-Mesafe Uyarısı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Menteşe’de esnafları ziyaret ederken, maske ve mesafe konusunda uyarıda bulundular.

Kavaklıdere'deki İlk Korona Virüs Vakasını Başkan Açıkladı

FERDİ YAVUZ- Kavaklıdere’de ilk korona virüs vakası ortaya çıktı. İlk vakayı belediye başkanı kendisi duyurdu.

Büyükşehir Zabıtasından Fahiş Fiyat Denetimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Covid-19 salgınıyla birlikte marketlerde oluşabilecek fahiş fiyatlara karşı denetimlerini sürdürüyor.

Datça Mesudiye’nin Su Sorunu Çözülüyor

Muğla’nın Datça ilçesi Mesudiye Mahallesinde yaşanan su sorununu çözüme kavuşturmak için Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ilçede 3 sondaj yeri belirledi. Mesudiye Mahallesinde yapılan sondaj kuyusundan 6 lt/sn su elde edildi.

İçişleri Bakanlığından Valiliklere "Covid-19 Tedbirleri Denetimleri" Genelgesi

İçişleri Bakanlığınca valiliklere "Covid-19 Tedbirleri Denetimleri" konulu genelge gönderildi.

Koronayı Yenen İşçi Yaşadıklarını Anlattı

FERDİ YAVUZ- Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde yaşayan Cafer Yaman, yaklaşık 1 ay süren tedavisinin ardından Korona virüsünü yenerek, sağlığına kavuştu. Hastaneden taburcu olarak evine gelen Yaman; “Sevdikleriniz için mutlaka ama mutlaka maske takın, sosyal mesafenizi koruyun, temizliğinize dikkat edin. Bunlar lütfen ciddiye alın.” dedi.

20 Bin Can Dostu Şifa Buldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının klinik ihtiyacını karşılıyor.

Yatağan'da Pazarlar Kapatıldı

Yatağan'da Pazarlar Kapatıldı

Büyükşehir Ulaşımda 82 Bin 655 Adet Dezenfekte Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını sonrasında bugüne kadar toplu taşıma araçları, taksi ve otogarlarda 82 bin 655 adet dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri 13 ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

BAKAN KOCA “ENDİŞE DUYUYORUZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki Covid19 salgınıyla ilgili bayram sonu güncel verileri açıkladı.

Büyükşehir ‘Kırsaldaki Çınarlar’ın İhtiyaçlarını Unutmadı

Evde Bakım Hizmetleri ile ‘Kırsaldaki Çınarlar Projesi’ ile vatandaşların evlerine misafir olan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, birçok konuda ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veriyor.

Muğla O İllerden Biri

FERDİ YAVUZ- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; “Son 3 gün yoğun bakım sayısı oransal olarak En az artan iller: Sivas, Isparta, Muğla, Balıkesir, Bayburt. 21 ilimizde son 3 gün yoğun bakım hastamız olmadı.”

Belediye’den Koronavirüs Açıklaması !

FERDİ YAVUZ- Yatağan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçede koronavirüs vakalarının artış gösterdiği açıklanarak, vatandaşların belirlenen kurallara uymaları istendi.

Büyükşehir Hasta Nakil Hizmetlerinde Hijyeni Aksatmıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Korona virüs salgının başladığı günden bu yana bünyesinde bulunan hasta nakil ambulanslarını her hasta naklinin ardından dezenfekte ediyor.

Plajlarda Jandarmadan Maske Uyarısı

Muğla İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun il genelinde maske takma zorunluluğu sonrası günübirlik tatilcilerin uğrak mekanı Menteşe Akbük koyunda Jandarma ve Zabıta ekipleri denetim yaptı.

Dövmeleriyle Beraber Hayalleri de Silindi !

Hayalindeki mesleği yapmak için dövmelerini sildiren gencin hayalleri de silindi. Asker olmak için dövmelerini sildiren genç adamın cildi çürümeye başladı.

Sağlık Bakanlığı’ndan ‘Bez Maske’ Uyarısı

Sağlık Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmede, maske kullanımı konusunda önemli uyarılar yapıldı. Bez maske kullanımı konusunda da bilgiler verilirken, bazı kişilerin bu tür maskeleri kullanmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Toplam 362 haber.