Sağlık

Sağlık Haberleri

Sağlıkçılar ve Kolluk Kuvvetleri İçin Yüz Kalkanı Yaptılar

Muğla’nın Datça ilçesinde, gönüllü sivil toplum örtüğü temsilcileri, sağlık çalışanları ve kolluk kuvvetleri için yüz kalkanı yaptı.

Ambulanslar Her Nakilden Sonra Dezenfekte Ediliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait hasta nakil ambulansları yapılan her hasta nakilinin ardından dezenfekte ediliyor.

Sağlık Çalışanları İçin 1000 Adet Siperlik Maske İl Sağlık Müdürlüğü'ne Teslim Edildi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman tarafından Gençlik Merkezleri'nde üretilen 1000 adet siperlik maske sağlık personelinin kullanımı için İl Sağlık Müdürü İskender Gencer'e teslim edildi. 

Muğla Eczacı Odası Başkanı Tekin 'İlçeler Arasını Da Kısıtlayalım'

Muğla Eczacı Odası Başkanı Serkan Tekin, Büyükşehir illerinde gerçekleştirilen seyahat kısıtlamasının ilçeler arasında da kısıtlamaya dönüştürülmesi için vatandaşlara büyük görevler düştüğünü açıkladı.

Muğla'nın İlk 'Dezenfekte Tüneli' Yatağan'da Yapıldı

Yatağan Belediyesi tarafından koronavirüs önlemleri kapsamında, 'dezenfekte tüneli' oluşturuldu.

Tekin ‘Merdiven Altı Ürünlere İtibar Etmeyin’

32. Bölge Muğla Eczacı Odası Başkanı Ecz. K.Serkan Tekin, Coronavirüs ile mücadele konusunda merdiven altı ürünlere itibar edilmemesini istedi.

Muğla'da Toplu Taşımada Maskeli Dönem Başladı

Ülke genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından uygulama Muğla'da da başladı.

Barış Saylak 'Evde Hayat, Sofrada Balık'

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin talimatıyla vatandaşların daha fazla balık tüketebilmesi için 3 gün sürecek kampanyayla zincir marketlerde çipura ve levrek maliyetine satılacak.

AZERBAYCAN'DAN MUĞLA'YA GELECEK 150 KİŞİ BEKLENİYOR

Azerbaycan'dan gelecek yaklaşık 150 Türk vatandaşı için koronavirüs tedbirleri kapsamında Muğla'da boşaltılan KYK Milli Piyango Yurdu önünde güvenlik önlemi alındı.

Muğla'da 2 Günde 122 Koronavirüs Testi Yapıldı

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki PCR Cihazı ile 2 gün içinde 122 numune alınarak Covid-19 testinin yapıldığını söyledi.

Bu Eczanede Alışveriş Av Filesi İle Yapılıyor

Koronavirüsün para yoluyla bulaşma ihtimaline karşı Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde bir eczanede alışveriş uzun saplı balık av filesi ile yapılıyor. Müşteriler güvenlik şeridinin arkasından ilaçlarını ve para üstünü av filesi sayesinde temas etmeden alıyor.

Muğla’da Emniyet Araçları Dezenfekte Edildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Corona virüs tedbirleri kapsamında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan resmi ve sivil araçların tamamını dezenfekte etti.

Yücelen Hastaneleri “Her Zaman Yanınızdayız”

Yücelen Hastaneler Grubu ( Muğla-Ortaca-Marmaris ) adına Başhekim Dr. V. Sumur Gazezoğlu bir basın açıklaması yaptı

TBB’den Sağlık Bakanı ve Valilere Dilekçe

FERDİ YAVUZ- Türk Tabipleri Birliği (TBB) Sağlık Bakanı’na ve valiliklere bir dilekçe göndererek Pandemi İl Koordinasyon Kurulu ve İl Hıfzısıhha Meclisi çalışmalarına Tabip Odası temsilcilerinin de dâhil edilmesini istediler. 

Ares İlaçlama Vatandaşları Uyardı

13 yıllık tecrübesiyle ilaçlama sektöründe kaliteli ve güvenli faaliyet gösteren Ares İlaçlama vatandaşları uyararak "Dezenfektasyonda kullanılan ürünler, Bakanlık tarafından onaylı olmalıdır. Merdiven altı ürünlere ve bu işi ek iş olarak yapanlara itimat etmeyiniz.” Dedi. 

Muğla'da Şehir Girişleri ve Havaalanlarında Sağlık Kontrolü Yapılacak

FERDİ YAVUZ- Muğla Valiliği’nce, corona virüsü tedbirleri kapsamında, kentin giriş ve çıkış noktalarında, sürücü ile yolcuların sağlık kontrolü yapılmasına karar verildi.

Bilim Kurulu Üyesi, Virüs'ün 3 Büyük Düşmanını Açıkladı

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, koronavirüsü belli noktaya kadar tanıdıklarını söyleyerek virüsün düşmanının güneş ve sabun ve deterjan olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Koca “Tüm İllerimizde Teyakkuz Halindeyiz''

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ''81 ilinin il sağlık müdürüyle dün telekonferans üzerinden bir toplantı yaptık. Riskleri, mücadele yöntemini değerlendirdik. Koronavirüs tehdidine karşı tüm illerimizde teyakkuz halindeyiz'' dedi.

Toplam 363 haber.