Sağlık

Sağlık Haberleri

Ateş Kara: “15 Haziran'da Çok Ciddi Rahatlama Bekliyorum”

Prof. Dr. Ateş Kara, koronavirüs salgınıyla ilgili yaptığı değerlendirmede "15 Haziran'da çok ciddi rahatlama bekliyorum" dedi.

Başhekim Togan, Polikliniklerin Hizmet Süreci İle İlgili Açıklama Yaptı

FERDİ YAVUZ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Turhan Togan, yeni normalleşme sürecinde hastane polikliniklerinin hizmet süreci dair açıklama yaptı.

Muğla Büyükşehir 662 Bin Maske Dağıttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi korona virüs ile mücadele kapsamında Muğla il genelinde bugüne kadar 661 bin 635 adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Ulaşımda 35 Bin 663 Adet Dezenfekte Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri korona virüs salgını sonrasında bugüne kadar toplu taşıma araçları, taksi ve otogarlarda 35 bin 663 adet dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri 13 ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Keskin '65 Yaş Üstü Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırılmalıdır'

FERDİ YAVUZ- Menteşe Kent Konseyi Başkanı Dr. Vehip Keskin, yaptığı açıklamayla 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma yasağının kaldırılması gerektiğini söyledi.

Vekil Demir 'Milas Devlet Hastanemiz Hastalarımıza Şifa Dağıtacak'

FERDİ YAVUZ- AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, açılış hazırlıkları devam eden Milas Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

HAYTAP’tan Büyükşehir Belediyesine Teşekkür

HAYTAP Genel Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat, Korona virüs salgınının yaşattığı olumsuz durum nedeniyle beslenme imkanı azalan can dostların imdadına yetişerek park, bahçe ve boş arazilere yüzlerce kilogram mama ve su bırakan Muğla Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Son 24 Saatte 28 Hasta Vefat Etti, 1492 Hasta İyileşti

Türkiye'de son 24 saatte 948 kişiye koronavirüs tanısı konuldu, 28 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 158 bin 762, can kaybı 4 bin 397, iyileşen hasta sayısı 121 bin 507 oldu.

Sağlık Bakanı Koca Koronavirüs Vaka Sayısını Açıkladı

Sağlık Bakanı Koca Koronavirüs Vaka Sayısını Açıkladı

65 Yaş Üstü Vatandaşlara Bayram Tıraşı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkmayan 65 yaş üstü vatandaşların bayram tıraşlarını yaptı.

Toplu Taşıma Araçları Sürekli Dezenfekte Ediliyor

Muğla’nın 13 ilçesinde bulunan bin 431 özel toplu taşıma aracı Muğla Büyükşehir ekipleri tarafından haftada bir gün düzenli olarak dezenfekte işlemini gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir’den Muhtarlara 56 Bin Adet Maske

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan 569 muhtara 56 Bin 900 adet maske dağıttı.

25 Şehirde Sokakta Maske Takmak Zorunlu

Türkiye'de koronavirüs tedbirleri kapsamında, 10'u büyükşehir olmak üzere 25 kentin her yerinde maske takmak zorunlu hale getirildi.

Sağlık Bakan Koca ‘Küçük Bir İhmal Tüm Türkiye'yi Etkileyebilir’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse (COVID-19) ilişkin, "Küçük bir ihmal, bir uçtan bir uca tüm Türkiye'yi etkileyebilir. Risk devam ediyor. Tedbirlere uyalım." uyarısında bulundu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Washington Times'a yazdı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Washington Times gazetesinde bir makale yayımlayarak, dünyanın Koronavirüs’e en çok kurban veren ülkesi ABD’ye Türkiye’nin başarı sırlarını anlattı.

Sağlık Bakanı Koca koronavirüs vaka sayısını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs vaka sayısını açıkladı

Beşkazalılar’dan Kızılay'a kan bağışı 

Muğla’da, Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanlık divanı ve üyeleri, Türk Kızılay'ın “kan bağışı” çağrısına destek verdi.  

Başkan Uçak’tan Kan Bağışı Çağrısı

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, Kovid-19 salgını nedeniyle kan stokları azalan Kızılay’a destek olmak amacıyla Eğitim Bir-Sen üyelerini ve vatandaşları kan bağışına davet etti.

Muğla’da Termometre Çıldırdı: 47 Derece

Meteoroloji Genel müdürlüğü tarafından sıcak hava uyarısının yapıldığı iller arasında yer alan Muğla’da saat 13.00-13.30 arasında termometre 47 dereceyi gösterirken bunun Muğla tarihinde Mayıs ayı rekoru olduğu açıklandı.

Toplam 362 haber.