Genel

Genel Haberleri

SEYDİKEMER’DE 19 MAYIS TÖRENLE KUTLANDI

Seydikemer’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 103’üncü yılında düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılına özel 103 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı açıldı.

GENÇLER BAYRAMI DOYASIYA KUTLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de kutlandı. Korona virüs salgını sebebiyle 2 yıldan bu yana tam manasıyla kutlanamayan 19 Mayıs Aatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

GENÇLERİN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR İLGİ GÖRDÜ

Fethiye Belediyesi’nin katkıları ile FEFSAD ve Şefika Pekin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Fotoğraf Sergisi büyük ilgi gördü.

CHP’DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Törene CHP’lilerin yanı sıra Millet İttifakı üyesi Deva Partisi ve Gelecek partisi temsilcileri de katıldı.

19 Mayıs’ta Atatürk anıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

19 Mayıs'ta tekne turu keyfi

Havaların ısınması ile beraber Fethiye’de tekne turları ilçenin tanıtımı için önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

Gençlik yürüyüşü yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Sahilde Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Kavşağı’nda başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

Manga’dan Fethiye’de muhteşem konser

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Manga Konseriyle muhteşem bir şekilde kutlandı. Manga grubu verdiği konserle bayram coşkusunu Fethiyelilere yaşattı.

MASKE KURALI DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekânlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına, vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecek" açıklamasını yapmıştı.

TÜRKAN SAYLAN ANILDI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin eski Genel Başkanı ve kurucusu olan Türkan Saylan 13. Ölüm yıldönümünde törenle anıldı.

BENZİNE YENİ ZAM KAPIDA

Akaryakıta gelen zam hız kesmeden devam ediyor. Benzine 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor.

18 MAYIS ‘’MÜZELER GÜNÜ’’ ETKİNLİĞİ

Her yıl 18-24 Mayıs Dünya Müzeler Günü ve Haftası kapsamında Fethiye Müze Müdürlüğünde kutlama programı düzenlendi.

FETHİYE’NİN BAŞARILI SPORCULARI ŞAMPİYONLUK KUPASINI KAZANDILAR

Fethiye Karagedik Ortaokul Müdürü İlkay Şumur ve öğrencileri, Aydın’da düzenlenen Bocce ve Dart Türkiye Şampiyonluğu’nda büyük bir başarıya imza attılar. Bocce Branşında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kazanan Fethiye Karagedik Ortaokulu öğrencileri davul zurna eşliğinde karşılandı.

KÖTEKLİ GENÇLİK FESTİVALİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Menteşe Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen 3. Kötekli Gençlik Festivali festival yürüyüşü ile başladı.

FTSO’DA ÖLÜDENİZ MAHALLESİ’NİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen toplantıda Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi üyesi işletmecilerle turizm sezonu hazırlıkları tamamlanan Ölüdeniz Mahallesi’nin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. İşletmecilerden gelen taleplerin kayıt altına alındığı toplantıda, ilgili bakanlıklar ve TOBB başta olmak üzere tüm platformlarda üyelerin sorunlarını dile getirdiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Biz icra makamı değiliz. Ancak üyelerimiz, Fethiye ve Seydikemerimiz için her sorunun üzerine gideriz.” dedi.

SADET KANSIZ “BAYRAMLAR ZEHİR OLDU ATATÜRK’Ü LAYIĞI İLE ANALIM”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Genlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “İktidarın yanlış politikaları nedeni ile bayramları kutlayacak halimiz kalmadı bari Atatürk’ü layığı ile analım” dedi.

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamaları Gençlik Haftası başlangıcı olan 15 Mayıs Pazar günü tüm ilçelerde Atatürk Anıtına çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

KAYMAKAM ALPER BALCI’DAN 19 MAYIS MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

YÖRÜK TÜRKMEN DERNEĞİ KARACA’YI ZİYARET ETTİ

Anadolu Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı ve Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak ve üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.