Genel

Genel Haberleri

SATRANÇTA ŞAMPİYON MENTEŞE BELEDİYESPOR

Menteşe Belediyespor Satranç Takımı 07- 08 Mayıs tarihlerinde Muğla’da yapılan Yöre Satranç Turnuvasında tüm maçları kazanarak şampiyon oldu. Menteşe Belediyespor’un şampiyon takımı Türkiye Kulüpler Şampiyonunda Muğla ilini temsil edecek.

CHP’Lİ ERBAY BÖLGEDE YAŞAYAN YURTTAŞLAR ADINA MUĞLA’DAKİ ŞİRKETLERE SESLENDİ: ÖLÜM PROJESİ OLAN ÇİMENTO FABRİKASIYLA İŞBİRLİĞİ YAPMAYIN

Muğla'nın Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi ile Yatağan ilçesi Deştin Mahalleleri arasında kurulması planlanan çimento fabrikası inşaatına karşı tepkiler devam ediyor. Yaklaşık iki aydır yöre halkı çadırlarda çimento fabrikasına karşı nöbet tutuyor. Yurttaşların çevre nöbetine CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay da destek verdi.

FESTİVAL EDİP AKBAYRAM KONSERİYLE SON BULDU

12. Yeşilüzümlü Yöresel Dastar ve Kuzugöbeği Festivali, ünlü sanatçı Edip Akbayram Konseri ve muhteşem dastar defilesi ile son buldu. Üç gün boyunca dolu dolu geçen festival, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı.

TEZGÂHLARDA BALIK BOLLUĞU

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte tezgâhlardaki balık çeşitliliği arttı.

LPG’DE İNDİRİM

Benzin ve mazot piyasasındaki dalgalanmadan sonra LPG’de 86 kuruş indirim yapıldı. İndirimin pompa fiyatlarına yansıdığı görüldü.

SEZON HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Fethiye'de hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesi sonrası sahil ve şehir merkezinde sezon hareketliliği başladı.

BİR FESTİVAL DAHA SONA ERDİ

12. Yeşilüzümlü Yöresel Dastar ve Kuzugöbeği sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan festivale katılanlar 3 gün boyunca keyifli dakikalar geçirdi.

500TL’LİK KUZUGÖBEĞİ İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye'de bu yıl 12'incisi düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali son günde de vatandaşın yoğun ilgisi ile devam etti.

KUMBURNU’NDA DJ ÇABAKÇOR RÜZGÂRI ESTİ

Ünlü DJ Doğuş Çabakçor, Dünya’nın ve Türkiye’nin göz bebeği olan Ölüdeniz Kumburnu Plajı’nda müzikseverler ile buluştu. Yaklaşık 2 saat boyunca sahne alan Çabakçor, çaldığı müziklerle hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

İLK ADIM KREŞİ’NDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

İlk Adım Kreşi, Barbunn Bistro’da anneler günü için özel bir etkinlik düzenledi.

Sadet Kansız’dan Anneler Günü mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız Anneler Günü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “Doğumdan ölüme kadar her anımızda yanımızda olan ve bizleri yetiştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

YUSUF YİĞİT İÇİN YEMEKLİ MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz yıllarda vefat eden Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Eşen eski Belediye Başkanı Yusuf Yiğit için düzenlenen yemekli mevlit programına katıldı.

BAŞKAN OTGÖZ, ASKER YEMEĞİNE KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek olan AK Parti Seydikemer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atlan Saçlı'nın oğlu için düzenlenen ‘Asker Yemeğine’ katıldı.

FETHİYE TAZELENME ÜNİVERSİTESİ’NDEN HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

Fethiye Tazelenme Üniversitesi, Yaşat Yaşlı Arkadaşımla Topluluğu ve Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi (USLA) işbirliği ile yaş almış insanlarla birlikte Hıdırellez etkinliği düzenlendi.

ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN E-TWİNNİNG PROJELERİ

İbrahim Gül Anaokulu Öğretmeni Betül Özden Çırak E-Twinning Projeleri kapsamında farklı çalışmalara imza attı.

TİYATRO GÖSTERİSİ VE KONSERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

12.si düzenlenen ve geleneksel hale gelen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nin ilk gününde Fethiye Belediyesi Tiyatro Grubu’nun Aşık Gülhan-Kanto gösterisi ve Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerden büyük alkış aldı.

BÖLGENİN EN BÜYÜK FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl 12'incisi düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali vatandaşın yoğun ilgisiyle başladı. Bölgenin en büyük festivallerinden birisi olan festivalde yarın Edip Akbayram sevenleri ile buluşarak konser verecek.

KAYMAKAMDAN SÜRÜCÜLERE BİLGİLENDİRME

7-13 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında “Yayalar için 5 Adımda Güvenli Trafik” mottosunun etkin olarak kullanılmasının sağlanması ve tanıtımının yapılması amacı ile Ölüdeniz Yolu Trafik Kontrol Noktası’nda sürücülere broşür dağıtılarak bilgilendirme yapıldı.

KARAÇULHA GÖNÜLLÜLERİNDEN KEŞKEK GÜNÜ

Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından her yıl düzenlenen Keşkek Günü bu yıl 8 Mayıs Pazar günü Kayikseki Piknik Alanı’nda yapılacak.