Genel

Genel Haberleri

ÇALIŞ’TA İKİNCİ EL PAZARI

Fethiye Turizm Tanıtım Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı (FETAV) tarafından düzenlenen, Çalış İkinci El Pazarı’nda vatandaşlar stant açıp kullanmadıkları ve ihtiyaçları olmayan ürünleri satarak ekonomilerine katkıda bulunuyor.

OLTACILAR AĞ VE PARAGATLARDAN ŞİKAYETÇİ

Kıyıdan olta ile sportif anlamda balık avlayan vatandaşlar kıyının çok yakınına ağ ve paragat atan balıkçılardan şikayetçi. Kıyıya atılan ağ ve paragatların çevreye zarar verdiğini ifade eden vatandaşlar, kendilerinin de bu yüzden kıyıdan olta ile balık yakalayamadıklarından şikâyet ediyorlar.

YAŞAYAN TARİH KENTİ STRATONİKEİA’DA İFTAR

Muğla Valisi Orhan Tavlı Yatağan’da, Antik dönemlerden günümüze kadar her dönemden kalıntıların bir arada bulunduğu ve UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan Stratonikeia Antik Kenti’nde Kazı Ekibi, İşçiler ve Gençlerle iftarda bir araya geldi.

SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETİYLE ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU KATLANDI

Ege ile Akdeniz’in buluştuğu Denizle ormanın iç içe girdiği, eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleriyle mavi bayraklı plajları ve muhteşem koylarıyla dünya turizminin parlayan yıldızı Muğla’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye limanlarındaki Sahil Güvenlik botları ziyarete açıldı.

SADET KANSIZ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen Dünya’da tek bayramın 23 Nisan olduğunu ifade ederek tüm çocukların bayramını kutladı.

YELLİCE, MAKAMINI MİNİK ERDEM'E BIRAKTI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını, sembolik olarak Erdem Işıkdemir'e bıraktı.

FETHİYE’Yİ FOTOĞRAFLADILAR, HEDİYELERİ KAPTILAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren küçük fotoğrafçılara ödülleri, Beşkaza Meydanı’ndaki törende verildi. Çektikleri fotoğraflarla ilkokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Yücel, Eva Aylin Yeşil ve Eymen Kazancı ile ortaokul kategorisinde ilk 3’e giren Ekin Bağlıca, Sümeyra Berra Erol ve Kaan Çidem ödüllerine kavuştular.

TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni Çelenk Sunma Töreni’ne İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı da katıldı. Törende program sunucusunun İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nı anons etmemesi nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve beraberindekiler töreni terk etti.

YAZ MEYVELERİ TEZGÂHTA

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yaz meyveleri tezgâhta ki yerini aldı.

ZEYTİNYAĞI ŞAMPİYONUNDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 3. Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’ndan altın madalyayla dönen üretici Mehmet Acet ve eşi Cavidan Acet Fethiye Kaymakamı Alper Balcıyı ziyaret etti.

CİZRE VE DİYADİNLİ ÇOCUKLARIN MUTLU GÜNÜ

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Cizre ve Diyadin’den öğrenciler Fethiye’ye gelerek Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti. Ziyarete Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy’da katıldı.

MEVSİM VE AHMET MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANI OLDULAR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kocamustafa Efendi İlköğretim Okulu öğrencileri Mevsim Kılınç ve Ahmet Emin Tanışman Menteşe Belediye Başkanlığı makamına oturarak, belediye başkanı oldular.

YELLİCE’DEN 23 NİSAN MESAJI

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman YELLİCE 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Yellice mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” dedi.

FTSO NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İncirköy’de 23 nisan coşkusu

Fethiye Yerel Tohumlar Derneği katkılarıyla İncirköy İlköğretim Okulu’nda 23 Nisan kutlamaları yapıldı. Düzenlenen etkinliğe Fethiyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcularda katıldı.

“22 Nisan Dünya Günü” resim sergisi

Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu ve FEFSAD’ın katkılarıyla Erasta Alış Veriş Merkezi’nde 22 Nisan Dünya Günü kapsamında ‘’Çevre Çocuk ve Ses’’ adlı resim sergisi düzenlendi.

Üniversiteler Fethiye’yi ziyaret edecekler

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Birey Eğitim Kurumları ile yaptığı protokol kapsamında 30 üniversite Fethiye’yi ziyaret ederek öğrencilere üniversitelerinin tanıtımlarını yapacaklar.

ESKİ RAMAZAN’I YAŞATTILAR

Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Ramazan Eğlencesi düzenlendi. Eski Ramazan’ları anımsatan etkinlik izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.