Genel

Genel Haberleri

BAŞKAN OTGÖZ, SAHURDA ÖĞRENCİLERLE EKMEĞİNİ PAYLAŞTI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri ve AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte sahur yaptı.

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN İFTAR YEMEĞİ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin MTAL bahçesinde iftar yemeği verildi. Birçok misafirin katıldığı programda çeşitli gösteriler de sergilendi.

BAŞKAN OTGÖZ, TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 177’NCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

POLİSLERDEN, GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Serpil Çalışkan, beraberinde polis görevlileri ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

SEYDİKEMER’DE BELEDİYE PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi verildi. Teorik ve uygulamalı eğitimde hayat kurtaran müdahaleler cansız manken üzerinde gösterildi.

YEL DEĞİRMENİ BİSTRO CAFE AÇILDI

Yel Değirmeni Bistro Cafe, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve birçok misafirin katılımıyla Çalış’ta açıldı.

BÜYÜKŞEHİRDEN MENTEŞE’YE 23 NİSAN KIYAĞI

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından, 12 gün boyunca süreceği açıklanan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin, 13 ilçesi olan Muğla’nın sadece Menteşe İlçesi’nde düzenlenecek olması tepkiye neden oldu.

GİRGİN: KÖYLÜYE YOK RANTA VAR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Ortaca’nın Fevziye Mahallesi’nde vatandaşların yıllardır sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler için kullandıkları 5 bin dönümlük alanın iktidar tarafından ihaleyle satılmasına tepki gösteren köylülerle bir araya geldi.

“MÜZİK HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI”

Fethiye ve bölgenin sevilen sipsi sanatçısı İsmail Peynirci, TRT Müzik ekranlarında Emre Dayıoğlu"nun hazırlayıp sunduğu Heybemdeki Türküler isimli programa konuk olacak. Peynirci, programda hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.

ROTHERY’DEN ENGELLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Liverpool eski Belediye Başkanı Anna Rothery, Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyarette Dernek Başkanı Cemal Akboğa, Rothery’e teşekkür amaçlı çiçek taktim etti.

FETHİYE POLİSİ KONVOY DÜZENLEDİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, konvoy düzenledi. Düzenlenen konvoyda emniyet müdürlüğüne bağlı araçlar şehir turu attı.

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

4-10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri, gaziler ve emniyet güçlerine iftar yemeği verildi.

FETHİYE BELEDİYESİ İLE İNGİLİZ HAYIRSEVERLER ELELE

Bir süredir özel temasları çerçevesinde Fethiye’de bulunan Liverpool eski Belediye Başkanı (Lord Mayor of Liverpool) Anna Rothery ile uzun yıllardır Fethiye’de yaşayan, sosyal medyada 16.000’den fazla takipçisi bulunan Fethiye Times’in genel direktörü Lyn Ward Fethiye Belediyesi’ne bir ziyarette bulundular.

ORMAN YANGININDA EVLERİ YANAN BÜKÜM AİLESİ YENİ EVLERİNE KAVUŞTU

Seydikemer’in Arifler Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınını söndürme sırasında yaralanan ve anne babasının yaşadığı evi de yanan Kadir Büküm, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı ile kısa sürede yapılan yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

FETOB’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Fethiye Otelciler Birliği, konaklama sektöründe yurtdışı acente alacaklarındaki sorunlarla ilgili Türk Eximbank ile birlikte otelcilere bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

OVACIK KÖPRÜSÜ KAVŞAĞI’NDA ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPILACAK

Fethiye Belediyesi’nin öncülüğünde MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde yapılan altyapı çalışmaları devam ediyor.

SON MURACAT TARİHİ 28 TEMMUZ

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Derneği Başkanı Muhammet Kökten bakanlık ruhsatı için Turizm Danışma Bürosu’na başvurdu. Kökten, son başvurunun 28 Temmuz olduğunu belirterek herkesin müracaat etmesi gerektiğini belirtti.

POLİS HAFTASI KUTLANDI

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Fethiye Kaymakamlığı Önü’nde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

MEYVE FİDANLARI DAĞITILDI

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği proje çiftçilere meyve fidanı dağıtım töreni gerçekleştirildi.