Genel

Genel Haberleri

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılında bir mesaj yayınlayarak, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ve egemenliğin halkın yönetimine verildiği bu tarihsel olayın, Ata’mız tarafından çocuklara armağan edilmiş olması O’nun çocuklara verdiği değerin en önemli göstergesidir.” dedi.

FETHİYE VE SEYDİKEMER İLE ÜSKÜP ARASINDA TİCARİ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ HIZLANDI

Fethiye ve Seydikemer ile Makedonya’nın Üsküp şehri arasında ticaretin gelişmesini sağlamak, sosyo-kültürel faaliyetlerde birlikte hareket ederek rol model olmak amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) arasında imzalanan ‘Kardeş Oda Protokolü’ kapsamında görüşmelere devam ediliyor.

EMRAH DOĞU’DAN ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye eski İlçe Başkanı ve Milletvekili adayı Emrah Doğu, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği üyelerine iftar yemeği verdi.

FETHİYE KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ YENİ BAŞKANINI VE YÜRÜTME KURULUNU SEÇTİ

Fethiye Kent Konseyi Engelli Meclisi 2 yıl boyunca engelli hakları ve erişilebilirlik konusunda projeler üretip çalışmalar yapacak olan Başkan ve Yürütme Kurulu üyelerini seçti.

GİRGİN MUĞLADAKİ TARIM SULAMA TESİSLERİ ÇİLESİNİ YENİDEN TBMM’YE TAŞIDI

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak, “Muğlalı çiftçilerin sulama kanalı çilesi ne zaman bitecek?” diye sorarak, Tarım ve Orman Bakanlığı’nı sorunu sulama tesislerini Devlet Su İşleri’ne devrederek, çözmeye çağırdı.

‘ÇOCUK GÖZÜYLE FETHİYE’ FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen ‘Çocuk Gözüyle Fethiye’ Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. 15 Nisan’da sona eren başvuruların ardından Fethiye’nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflar arasından dereceye girenler seçici kurul tarafından belirlendi. Ödüller Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. Yıl Kutlama Programı kapsamında Beşkaza Meydanı’nda verilecek.

FESTİVAL HEYETİ, BAŞKAN YARDIMCISI BOLELLİ’Yİ ZİYARET ETTİ

13. Uluslararası Fethiye Çocuk Festivali kapsamında farklı ülkelerden Fethiye’ye gelen öğretmen ve öğrenciler, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’ye ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞKAN OTGÖZ: “23 NİSAN EŞSİZ BİR BAYRAMDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, TBMM’nin kuruluşunun 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÖCEKLİ VE FETHİYELİ BALIKÇILARA YENİ BALIKLAR SEMİNERİ

Akdeniz Koruma Derneği, denizlerimize sonradan giren yeni türler hakkında bilginin artması, balıkçıların bu türlere yönelik izlenimlerini aktarması ve Derneği’n yeni balık türlerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmaların aktarılması için Göcekli ve Fethiyeli balıkçılara Yeni Balıklar Semineri gerçekleştirdi.

EMRAH DOĞU’DAN İFTAR YEMEĞİ

CHP Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, basın çalışanları için iftar yemeği programı düzenledi.

DEDE VE TORUNU YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Fethiye'de geçtiğimiz günlerde yağmur suyu dolu havuzda düşerek boğulan 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetmişti. İlhan'ın dedesi Ömür İlhan da acı haberi alınca, kalp krizi geçirip vefat etti.

AYYILDIZ HAREKETİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI’NA KUTALMIŞ KARA ATANDI

Zafer Partisi Ayyıldız Hareketi Muğla İl Başkanlığı’na Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın oluru, Zafer Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Önder Aksoy ve Ayyıldız Hareketi Genel Başkanı Ahmet Burak Güleç'in tayini ile Kutalmış Kara getirildi.

AKDENİZLİ AKARYAKIT’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Seydikemer kurumlar vergisi rekortmeni Akdenizli Akaryakıt Taşımacılık İnşaat A.Ş’ye, Ftso tarafından teşekkür plaketi verildi.

İYİ PARTİ’DEN İFTAR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün’de katıldı.

CHP’DEN İFTAR YEMEĞİ

CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, hayırseverlerin katkılarıyla Esenköy Düğün Salonu’nda iftar yemeği programı düzenledi.

EVİ YANAN VATANDAŞA FETHİYE BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

Seydikemer’de çıkan yangında evi kullanılmaz hale gelen vatandaşlara, Fethiye Belediyesi sahip çıktı.

MAG HAFİF ARAMA KURTARMA SINIFINDA AKREDİTE ALDI

Fethiye Belediyesi gönüllüsü olan, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından “Kentsel Arama Kurtarma Akreditasyon Yönetmeliği” kapsamında hafif arama kurtarma sınıfında akredite almayı hak kazandı.

MUĞLASPOR HÜKMEN GALİP

Ligden düşmesi kesinleşen Çine Madranspor, Denizli’de oynanacak olan Muğlaspor maçına çıkmadı. Hakem tarafından maç tatil edilirken, Muğlaspor-Çine Madranspor maçı, Çine Madranspor ekibinin olası bir maça çıkmayacağını beyan etmesiyle Muğlaspor’un hükmen galibiyetine karar verildi.

KARGI’DA İMECE USULÜ İFTAR

Kargı Mahalle Muhtarlığı ve Kargı Mahallesi Geliştirme, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği öncülüğünde mahalle sakinleri tarafından imece usulü iftar yemeği düzenlendi.