Genel

Genel Haberleri

SADET KANSIZ İŞÇİ BAYRAMI’NI VE RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız dün kutlanan 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı. Sadet Kansız İşçi Bayramı’nı ve Ramazan Bayramını kutladı.

BAŞKAN OTGÖZ: “BAYRAMLAR BİRLİKTE GÜZEL”

AK Parti Seydikemer İlçe Teşkilatı ve Seydikemer Belediyesi tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programında AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, partililer ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

DEREYE DÜŞEN ARACI İTFAİYE KURTARDI

Fethiye Muğla Karayolu Yuvarlakçay Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada yoldan çıkan araç Yuvarlakçay’a düştü. Düşen araçta sıkışan şahsı olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı gerçekleşti. Bayramlaşmaya Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Partili Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

FETHİYE’DE BAYRAM SAKİN BAŞLADI

Bayram tatillerinde Türkiye’nin her yerinden çok sayıda misafir ağırlayan Fethiye’de, bayramın birinci günü geçmiş bayramlara göre daha sakin geçti.

CHP’DE BAYRAMLAŞMA

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Muğla Eski Milletvekili Sami Gökmen, CHP’li Meclis Üyeleri ve partililer Ramazan Bayramı sebebiyle bayramın birinci günü parti binasında bayramlaştılar.

Ülkü Ocaklarından Ülkücü Şehide Bayram Ziyareti

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice, İlçe Yönetimi ve Ortaöğretim Teşkilatı ile birlikte Ramazan Bayramı Arefesi münasebetiyle 20 Haziran 1980 günü şehit edilen Ülkücü Şehit Sadettin Dirgen'in mezarını ziyaret etti.

Elif Bebek İçin Yardım Kampanyası

Fethiye otomobil spor kulüpleri derneği tarafından SMA hastası elif bebek için yardım kampanyası düzenlenecek.

Arife Günü Mezarlık Ziyareti

Arife günü vatandaşlar mezarlıklara giderek vefat etmiş yakınlarına dualar ederek çiçek bıraktılar.

Mustafa Kemal Bulvarı Trafiğe Açıldı

Uzun süredir trafiğe kapalı olan Mustafa Kemal Bulvarı diğer adıyla 22 metrelik yol trafiğe açıldı.

İkinci El Pazarına Yoğun İlgi

Ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar alış veriş için ikinci el pazarlarını tercih etmeye başladı.

Kaymakam Balcı; “En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır”

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Şampiyonları Çiçeklerle Karşıladılar

Yunanistan’ın Rodos Adası’nda 20 ve 30 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen 2022 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasına katılan öğrenciler Avrupa şampiyonu olarak döndü.

CHP’den Beşkaza Meydanı’nda İftar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından hayırseverlerin desteği ile Beşkaza Meydanı’nda iftar programı düzenlendi.

MUĞLA’DA İLK YANGIN HELİKOPTERİ GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde orman yangınlarıyla mücadelede görev yapacak ilk yangın söndürme helikopteri Marmaris’te göreve başladı.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN RAMAZAN GURURU

Az çok demeden başlatmış olduğu kampanyalara imza atan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı bir yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına destek olurken diğer yandan da modern ve örnek projeleriyle hayırseverlere farklı çözümler sunuyor.

İNÖNÜ CADDESİ SICAK ASFALT SERİMİ

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Bulvarı'nda sıcak asfalt dökümü çalışmaları devam ediyor.

BAŞKAN OTGÖZ'DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

PARKE ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Fethiye Belediyesi İnönü Bulvarı’nda altyapısı biten alanlarda sıcak asfalt (BSK) çalışmasına devam ederken, aynı zamanda bulvarın hemen yan kısmında yer alan 137. sokakta ise parke çalışmaları tamamlandı.