Gündem

Gündem Haberleri

Motorine indirim var!

Motorin ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından zam ve indirim haberleri ile yakından takip ediliyor. 24 Nisan Çarşamba bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? soruru merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Litresi 43-44 lira seviyelerinde olan motorin fiyatları için bu gece yarısı indirim yapılacak. İşte güncel benzin mazot fiyatı ile haberin detayları...

Lezzet Sokağı vatandaştan ilgi görüyor

Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesi öncülüğünde hizmete sunulan projede ayaküstü lezzetler tek bir sokak üzerinde, modern mutfak karavanlar içerisinde hazırlanıyor. Vatandaşların ilgisi ise oldukça yoğun…

ADD Fethiye’den anlamlı program

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi organizatörlüğünde, Fethiye Çamköy Anaokulu’nun ihtiyacı olduğu bildirilen, Atatürk büstü ve bayrak direği yardımseverlerin desteği ile yapılarak teslim edildi. 

Büyükşehir Meyve Fidanı Dağıtımına Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi üreticiler için il genelinde ceviz, zeytin, badem ve keçiboynuzu fidanı desteklemesine devam ediyor.

Sıcaklıklar arttı! Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

15 Nisan 2024 Pazartesi günü Fethiye'de hava nasıl, deniz suyu sıcaklığı kaç derece?

13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali başlıyor

Fethiye’nin önemli festivallerinden olan 13. Yeşilüzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Bayram için ev yapımı baklavalar satışta

Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, özel günlerde sofraları süsleyen lezzetli bir seçenek. Ev yapımı baklava yapan ve pazarda satışını gerçekleştiren Sadike Hanım ise ilgiden memnun.

FETMOD üyeleri turizm istişaresinde bulundular

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane’de kahvaltı programı düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Yumurta üretim çiftliğinin açılışı yoğun ilgi gördü

Yeşilüzümlü Halkevi ve Fethiye Belediyesi ile Likya Fethiye Kadın Girişimi, Üretim, İşletme Kalkınma Kooperatifi'nin işbirliğiyle Yeşilüzümlü'de yaptırılan yumurta üretim çiftliği törenle hizmete açıldı.

Fethiye Belediye İşçilerine Zam Oranı Belli Oldu

Fethiye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye işçilerine ? oranında zam yapıldı.

Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

Akgün Ailesine Acı Haber

Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün, Mustafa Akgün ile Kemal Akgün’ün anneleri Dürdane Akgün, hayata gözlerini yumdu.

Fethiye Standı Onur Ödülü Kazandı

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı onur ödülü kazandı. 

22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak'ta yapılacak

Yatağan Belediyesi 22. Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 21 Ocak 2024 Pazar günü Yatağan-Aydın karayolundaki Orman Kavşak Deposu sahasında yapılacak. Yörük kültür ve geleneklerinin gelecek kuşaklara aktarmak için Yörük kültürünün önemli parçaları olan deve ve boğa güreşlerini geleneksel olarak düzenleyen Yatağan Belediyesi, geleneğini bu yıl da sürdürüyor.

Aday Sağır, “Basın çalışanlarının gününü kutluyorum”

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle SED Medya’yı ziyaret etti.

SED Medya 4 Ödüle layık görüldü

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu. Menteşe Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nde düzenlenen törende, 11 kategoride 45 gazeteciye ödül verildi.

MEGEM’de Hizmetler Veriliyor

Menteşe Belediyesi Kötekli Gençlik Merkezi’nde (MEGEM) spor, sanat ve kültürel faaliyetleri içeren ücretsiz kursların yanı sıra üniversite öğrencileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için el ele butik ve ücretsiz çamaşırhane hizmeti de veriliyor.

Başkan Akdenizli'den Basın Çalışanlarına Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Eker, 'Gazateciler çok önemli bir görev yapıyor'

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) tarafından düzenlenen geleneksel gazeteciler teşvik ödülleri sahiplerini buldu.

Toplam 4256 haber.