Genel

Genel Haberleri

SADET KANSIZ’DAN ESNAF VE HASTA ZİYARETLERİ

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız vatandaşların ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönem geçirdiği zamanda esnafları ve hastaları yalnız bırakmıyor. Vatandaşların sorunlarını yaptığı açıklamalarla dile getiren Sadet Kansız yaptığı ziyaretler ile de yanlarında olduğunu gösteriyor.

NURETTİN “MÜCADELEMİZE DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ”

Lacivert beyazlılar seyircisi önünde oynadığı Karbel Karaköprü Belediyespor karşılaşmasını 1-0 kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından Fethiyespor’lu futbolcu Nurettin Çakır ile Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Besim Durmuş açıklamalarda bulundu.

GÜZEL HAVA ÇOCUKLARA YARADI

Fethiye’de termometreler 20 dereceyi gösterdi. Hafta sonu sıcak havayı gören çocuklar ise parklara koştu.

ABGC’de ‘Ulucan’ güven tazeledi

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda, gazeteciler Erman Çetin ve Arif Kunur ile girdiği seçim yarışını kazanan mevcut Başkan Cem Ulucan, üçüncü dönem için göreve seçildi.

'İnlice Plajı halkındır. Halkın kalmalı'

Göcek ve Dalaman koylarında mapa ve şamandıra yapılması, işletilmesi ile ilgili olarak yapılan ihalelerin ardından İnlice Koyu’nun da özelleştirileceği duyumunu alan Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar İnlice Koyu’nda bir araya gelerek basın açıklaması yaptılar.

Yerel Tohumlar Derneği coşkuyla açıldı

Fethiye Yerel Tohum Derneği büyük bir coşkuyla İncirköy’de açıldı. Açılış Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter, Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve İl Tarım Müdürü Barış Saylak’ın konuşmaları ile başladı. Ardından Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı ve Dernek Başkanı Ebru Oğuzhan Yeter ve İl Tarım, hayvancılık ve Orman Müdürü Barış Saylak alkışlarla kurdele kesti. Birçok vatandaşın katıldığı açılışta keyifli dakikalar yaşanırken Fethiyeli yazarlar tarafından imza günü de düzenlendi.

Turizm Derneği’nden Vali’ye ziyaret

Fethiye Turizm Derneği Başkanı Işıl Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette turizmden kaçak yapılaşmaya ve çevre kirliliğine kadar bir çok konu konuşuldu.

Kursiyerlerden yaşlılara mini konser

Fethiye Halk Eğitim Merkezi kurslarında eğitim gören kursiyerler 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Fethiye Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılara Türk Müziğimizin seçkin eserlerinden oluşan mini bir konser sundu.

Tarım Fuarında Başkan Otgöz'e doğum günü sürprizi

Fethiye’de bu yıl 10’uncusu düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı’nı ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yapıldı.

SEYDİKEMER’DE 2. AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI DÜZENLENDİ

Seydikemer’de bu yıl 2’ncisi düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası’na katılım yoğun oldu. 96 öğrencinin gün boyu kıyasıya mücadele ettiği Turnuva İlkokullarda 5, Ortaokullarda 5 kategoride düzenlendi.

BUZAĞILAR GÜZELLİK İÇİN PODYUMDAYDI

Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı etkinlikleri kapsamında Buzağı Güzellik yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada buzağılar en güzel buzağı seçilmek için podyumda kendilerini gösterdiler.

BBP FETHİYE’DEN LOKMA HAYRI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 13’üncü yılında BBP Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından parti binası önünde lokma hayrı yapıldı.

ÖZEL ÖRENCİLERDEN ÖZEL ETKİNLİK

Orman Haftası nedeni ile Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencileri tarafından Orman İşletme Müdürlüğü Eldirek Ağaçlandırma Sahası’nda ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

GİRGİN: ‘FIRINCI DERTLİ, ZAM YAP İSTESE VATANDAŞ EKMEK ALAMAYACAK ZAM İSTEMESE FIRINI KAPATMAK ZORUNDA KALACAK’

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla’da yaptığı esnaf ziyaretleri kapsamında bugün fırıncılarla dertleşti. Fırıncıların şikâyetlerini dinleyen Girgin “gübre, mazot, buğday, ayçiçek yağı hangisine dokunsanız zam görüyor. Bu durumda fırıncı ne yapacak, zam istese vatandaş ekmek alamayacak, zam istemese fırını kapatmak zorunda kalacak“ dedi.

KARACA’YA SPORCULARDAN ‘TEŞEKKÜR’ PLAKETİ

Fethiye Arena Boks Kulübü, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu. Ziyarette sporculara destekten dolayı Karaca’ya plaket verildi.

PAZAR ESNAFI DERTLİ

Ülke ekonomisinin her geçen gün kötüye gitmesi en çok çiftçileri etkiledi. Bunun yanında bir de Ukrayna Rusya savaşı sonrası ardı ardına gelen zamlar nedeni ile çiftçiler üretim maliyetlerini karşılayamayacak duruma geldi. Bu durum en sonunda çiftçiyi isyan etme noktasına getirdi.

FİKİR YARIŞMASI SONUÇLANDI, ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Menteşe Belediyesi’nin ödüllü fikir yarışması: “Sosyal Köprüyü Nasıl Geliştirebiliriz?” sonuçlandı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile kent-üniversite entegrasyonuna yönelik düzenlenen fikir yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

MENTEŞE BELEDİYESİ’NDE BAŞKANLIK KOLTUĞU KADIN MECLİS ÜYESİNE EMANET

Türkiye Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası genel kuruluna katılmak için Ankara’ya giden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Başkan vekilliğini kadın meclis üyesi Gonca Köksal’a bıraktı.

BEŞ SENE SONRA GELEN ZİYARET

NTV Televizyonu’nda 0’dan 100’e Programı’nın Sunucusu, otomotiv ve motosiklet camiasının ünlü simalarından Saffet Üçüncü, Kıvrak Motor Sahibi Nuri Kıvrak’ı ziyaret etti.