Genel

Genel Haberleri

Öğrencilerden barınak ziyareti

Ortaca Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, Ortaca ve Dalaman Belediyesi’ne ait, Rehabilite ve Geçici Hayvan Barınağını ziyaret ettiler.

Destansı türküler konseri

Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Destansı Türküler Konseri programı düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılı için düzenlenen etkinliğe vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Konser şarkılar ve türküler eşliğinde devam etti.

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ŞEHİTLER İÇİN SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile şehitler için saygı yürüyüşü düzenlendi. Özge Can Anıtı’ndan başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi.

FETHİYE-SEYDİKEMER GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU’NDA GÖCEK KOYLARI İHALELERİ ELE ALINDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye-Göcek-Dalaman koylarını özel şirketlerin kullanımına veren ihaleleri görüşmek için toplandı. 4 koyun ihalesinin gerçekleştiği, 8 koyun ihalesinin ise 24 Mart’ta yapılacağını vurgulayan platform üyeleri, kiralamalarla dünyaca ünlü Göcek koylarının sadece belli bir kesimin kullanımına verileceğini, bu koylara Fethiye ve Göcek’te bulunan yaklaşık 4 bin günübirlik teknenin giriş yapamayacağını kaydetti.

WELTEW HOME FETHİYE’DE

Bir Dünya markası olan WELTEW Home Fethiye’de açıldı. Aynı zamanda Yuva Mobilya’nın da sahibi olan Erdoğan Aydın’ın sahibi olduğu WELTEW Home Fethiye Şubesi için açılış töreni düzenlendi.

GAZİLER DERNEĞİN’DEN BALCIOĞLUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye’de son görev günü olan Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti.

BUZAĞI GÜZELLİK YARIŞMASI

Fethiye Kaymakamlığı ile İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü tarafından buzağı güzellik yarışması düzenlenecek. Dereceye giren buzağılarda yem ve altın hediyeleri verilecek olup, yarışmaya katılan tüm buzağılara sürpriz hediyeler verilecek.

ÖĞRETİM ELEMANINA TİCARET BAKANLIĞINDAN ÖDÜL

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yatağan Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Öğr. Gör. Dr. Alper Çağlar Koyuncu'nun "Tüketici Hukuku Çerçevesinde Haksız Ticari Uygulamalar" başlıklı doktora tezi, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 25. Geleneksel Tüketici Ödülleri’nde “Bilimsel Çalışma” ödülüne layık görüldü.

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107’NCİ YIL DÖNÜMÜ SEYDİKEMER’DE KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi dolayısıyla Seydikemer’de tören düzenlendi. Kahraman Mehmetçiğin 107 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek yazdığı şanlı zafer Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı.

ÇALICA ORTAOKULU’NDAN CAN DOSTLARA DESTEK

Çalıca Ortaokulu, öğrencileri ve öğretmenleri sokak hayvanlarına yardımcı olmak için kermes düzenledi. Öğrenciler ve öğretmenler düzenlenen kermeste elde edilen gelir ile Seydikemer Hayvan Barınağı’nda bulunan hayvanlara kuru mama, yaş mama ve parazit ilacı alarak destek oldular.

ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

Fethiye Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Merkez Cami’de lokma dağıtımı yapıldı. Ardından Cuma namazı öncesi şehitler için dualar edildi.

KAYMAKAM BALCIOĞLU’NDAN KAN BAĞIŞÇISINA PLAKET

Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu tarafından 48 kez kan bağışından bulunan Rıfat Şimşek isimli vatandaşa plaket verildi.

FETHİYE ŞEHİTLERİNİ ANDI ZAFERİNİ KUTLADI

Fethiye’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

ÇANAKKALE SAVAŞI’NIN RUHUNU YAŞATTILAR

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kızılay Fethiye Şubesi tarafından düzenlenen etkinlik ile Çanakkale Zaferi kahramanlarının, şehitlerinin ve gazilerinin, ruhlarını yaşatmak, onların duygularını hissetmek amacı ile Çanakkale Savaşı sırasında askerlerin bir günlük menüsü olan üzüm hoşafı, buğday aşı ve ekmek hazırlanarak ikram edildi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kutlama Programı kapsamında Devlet Su İşleri Salonu’nda verilen yemekte Fethiye’de ki şehit aileleri ve gaziler bir araya geldiler.

METEOROLOJİ’DEN ÇİFTÇİYE KÖTÜ HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son tahminlere göre bu akşam saatlerinden itibaren 22 Mart tarihine kadar hava sıcaklıklarının akşam ve gece saatlerinde 0 ila -2 derecelere kadar düşeceği belirtildi.

FTSO MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, meclis üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

METEOROLOJİ’DEN ÇİFTÇİYE KÖTÜ HABER

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü’nden alınan son tahminlere göre bu akşam saatlerinden itibaren 22 Mart tarihine kadar hava sıcaklıklarının akşam ve gece saatlerinde 0 ila -2 derecelere kadar düşeceği belirtildi.

ÖZEL FETHİYE’DE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILI COŞKUSU

Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumları bahçesinde gerçekleştirilen programla coşkulu bir şekilde kutlandı.